Päijät-Hämeen Puhelin PHP nopeuttaa laajakaistaverkkojaan Ericssonin toimittamalla verkkoteknologialla, joka mahdollistaa 100 megabitin sekuntinopeuden nykyisiä kuparilinjoja hyödyntäen. (via Digitoday.fi).

Vaikka nykyään henkilökohtaisesti protestoinkin koko php:tä. Vaihdoin nimittäin hetki sitten saunalahteen PHP:ltä (sai tuplasti nopeamman yhteyden samaan kk-hintaan), ja hommahan menee nykyään helposti kun uusi operaattori voi irtisanoa yhteyden suoraa edelliselta operaattorilta joten ei tule käyttökatkoksia. Noh, kaikki meni hyvin – yhteys vaihtui ilman katkoksia, mutta muutaman viikon kuluttua tuli 13e:n lasku PHP:ltä ”Vuokrajohdon irtikytkeminen”. Eli siis jouduin maksamaan siitä, että irtisanoin liittymän. Ei mene ihan mun oikeustajuun, mutta mitäpä muuta pieni asiakas voi tehdä kuin maksaa (ja varoittaa muita paskasta Firmasta…). Lisäksi laskun mukaan irtikytkeminen oli tapahtunut 5.2 ja silti tipahti täyden kuukauden lasku yhteydestä vielä kaiken lisäksi…