Kategorialla tosimies.not ūüėČ

Pyykkiä pestessä käytetään huuhteluainetta. Naisille on ilmeisen selvää mitä ja minkälaista jauhetta ja nestetä laitetaan mihinkäkin rööriin. Miehelle se ei välttämättä ole yhtä selvä. On nestemäistä pesu- ja huuhteluainetta. Kuinka nämä tunnistetaan? Olen eräänkin kerran laittanut nestemäistä pesuainetta huuhteluaineena. Mistä moinen väärinymmärrys?

Kaikki tietävät ilmeisesti, että xxx on huuhteluainetta, mutta tekeekö xxx muutakin kuin huuhteluainetta? En tiedä. Luultavasti eivät, koska heidän purkissaan ei missään lue, mitä purkissa on. Pakkauksen etupuolella ei lue mitään mistä voisi päätellä mitä purkki sisältää. Ainoa vihje on, että sisältö riittää 41 :een pesuun. 41 Pesua vai huuhtelua? Tuosta voisi päätellä, tämän olevan pyykinpeseainetta, koska puhutaan pesuista.

Takapuolella lukee parhaalla paikalla, ett√§ vain puoli korkillista riitt√§√§. Viel√§k√§√§n ei anneta vihjett√§, kumpaan lootaan ainetta pit√§√§ lirauttaa. Annostelu on k√§ynyt nyt selv√§ksi. Seuraavaksi kerrotaan, miten xxx -tiivistett√§ valmistetaan ja mit√§ siihen k√§ytet√§√§n. Tietenkin tekstist√§ tulee selv√§ksi, miten ihania pyykeist√§ tulee. Mutta mit√§ pakkauksessa on, se ei tule viel√§k√§√§n selv√§ksi. Ah, sitten tulee ratkaisevin kohta, joka on tuoteseloste. Siell√§ on pienell√§ pr√§ntill√§ kirjoitettuna: huuhteluainetiiviste sis√§lt√§√§… Sielt√§h√§n se l√∂ytyi, mit√§ purkissa on: Huuhteluainetta. Miss√§√§n ei ole logoa tms. mist√§ voisi yhdell√§ silm√§yksell√§ saada selville sis√§ll√∂n. Ilmeisesti kyseinen aine on niin tunnettu, ett√§ heid√§n ei tarvitse kertoa purkin sis√§lt√∂√§ muutoin kuin pienell√§ pr√§ntill√§ yhdess√§ kohtaa.

Yleens√§ pakkauksissa kerrotaan, mit√§ se sis√§lt√§√§ selv√§sti. Luultavasti miesten ei tarvitse k√§ytt√§√§ huuhteluainetta tai he eiv√§t sit√§ osta, koska selvyyteen ei ole haluttu panostaa…