Yritin ihan tosissani käyttää Voddleria ja katsoin jopa kokonaisen elokuvan sieltä. Aikaisemmin ongelmana on ollut se, että elokuvan katsominen ei ole onnistunut helposti tai elokuva pysähtyy kesken kaiken eikä katsomista pysty jatkamaan ilman koneen uudelleenkäynnistysharjoituksia.

Aikaisempien ongelmien ratkettua yksi ongelma on yhä jäljellä, joka on kuvan nykiminen. Asetuksia ja kuvan resoluutiota olen säätänyt, mutta näillä ei näytä olevan vaikutusta nykimiseen. Foorumeilta en ole saanut apua. Ainoa asiaan liittyvä tieto on, että Voddler ei käytä GPU:ta ja muillakin nykii.

Läppäri on tuore ja DVD:t ja CDOn.com soivat HDMI-liitännän kautta ongelmitta. Puutteen ei pitäisi olla raudassa vaan siinä miten Voddler yrittävää näyttää elokuvaa. Verkkokaistaa on riittävästi. Kertokaa muut pätkiikö teillä tai jos tiedätte syyn pätkimiseen?

Voddlerissa on ainesta, mutta nykimisen kanssa sitä ei voi käyttää. Palvelusta ei viitsi maksaa, jos se ei toimi moitteettomasti.