Ärsytyskynnystä on koeteltu viime aikoina uusien konsolipelien osalta. Huomasin, että viime vuonna julkaistuissa peleissä on keskimääräistä enemmän ongelmia. Pelit kaatavat konsolin tai peli jää muuten jumiin ja konsolin uudelleen käynnistys on vaadittu. Tietenkin pelin eteneminen jää tallentamatta. On todella kiva pelata kenttää läpi noin tunnin ja huomata loppuvastuksessa, että äijä jäi nalkkiin eikä peliä voi jatkaa :D. Kiitokset kovasti pelin tekijöille.

Vanhemmissa peleissä kaatumiset ovat todella harvinaisia, eikä nalkkiintumisia ole havaittavissa. Ongelmista tekee vielä kummallisemman se, että pelit ovat yleensä jatko-osia, jolloin niissä käytetään samaa pelimoottoria. Luulisi, että firmoilla olisi oiva kompetenssi käytetystä alustasta ja osaisivat tehdä ongelmattomia pelejä. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää siten huolimattomuus eli pelit on tehty halvalla ja nopeasti. Kate täytyy ilmeisesti pitää kohdallaan, sillä laadun huonontuessa hinnat ovat pysytelleet samalla tasolla. Kuluttajana ei auta kuin valittaa.

Oletteko huomanneet vastaavaa?